Laatste nieuws

Het laatste nieuws uit de vereniging!

Oud Papier 2021

Zaterdag 9 januari 2021 gaat de oud papier actie door.
Deze dag wordt het oud papier volgens de planning opgehaald en zullen we hierbij  de maatregelen die door de overheid zijn afgegeven omtrent het covid virus opvolgen.

We willen jullie vragen om het oud papier zo veel mogelijk bij de weg te zetten zodat menselijk contact wordt voorkomen.

Coronavirus2020#3

Update: Berichtgeving Coronavirus (Covid-19) #3

Na 6 maanden kunnen we eindelijk weer los in de zaal. Aan de hand van de versoepelingen van maatregelen van 1 juli mogen we weer zonder beperkingen sporten.
Volgens de MSV traditie beginnen we weer de eerste dinsdag in september.

Gezondheid:
Wanneer je gezondheidsklachten hebt blijf dan thuis en laat je testen.

Spelregels:

Bron: www.nocnsf.nl

Coronavirus2020#2

Update: Berichtgeving Coronavirus (Covid-19) #2

De maatregelen omtrent het bestrijden van het coronavirus zijn nog altijd actief. Vanuit de vereniging geven wij hier nog altijd gehoor aan. We willen jullie informeren welke consequenties dit voor de vereniging heeft.

Oud Papier
Op zaterdag 9 mei 2020 zal er geen oud papier actie plaats vinden.
Vooralsnog gaan we er van uit dat het zaterdag 27 juni 2020 wel doorgaat.

Competitie
Het bestuur van de Noordelijke Volleybal Competitie heeft besloten dat de resterende wedstrijden van het seizoen 2019-2020 niet meer worden gespeeld. Het is onzeker wanneer er weer gesport mag worden in teamverband.  Hoe er wordt omgegaan met bekers, kampioenen, promoties en degradaties kom aan de orde op de jaarvergadering in september van dit jaar.

Geen Trainingen
Tot nadere berichtgeving staan er geen trainingen voor de jeugd als senioren gepland.

Coronavirus2020

Berichtgeving Coronavirus (Covid-19)

Update 17 maart 2020

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Zo worden sportclubs gesloten vanaf zondag 15 maart tot en met maandag 6 april. Vanuit de vereniging van MSV volgen wij deze maatregel op en hierdoor zullen er tot nader berichtgeving geen trainingen plaats vinden  en worden de wedstrijden die gepland staan verplaatst.

Voor meer informatie benader de website van de Rijksoverheid:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Kampioen 2018-2019

Meister SV-teams kampioen

 
Meister SV uit Uithuizermeeden kon dit seizoen maar liefst twee team huldigen in de Noordelijke Volleybal Competitie. Het eerste damesteam (foto onder) kon zich na degradatie in de eerste seizoenshelft prima herstellen door kampioen in de C-poule te worden, Het eerste herenteam (foto boven) wist de titel te pakken in de A-poule. Tot het einde van de competitie bleven de teams van VT Martinistad en VV Warffum heel erg dicht bij elkaar en werd het kampioenschap in de laatste wedstrijd tegen VCK beslist. Het tweede damesteam werd 2e in de C-poule en het tweede herenteam werd 4 in de B-poule.

Meer artikelen...
Sponsoren