Meister SV is een volleyvereniging wat bestaat sinds 2 juli 1960. De vereniging telt nu ruim 40 leden welke bijna allemaal actief meespelen in competitie verband. Er wordt gevolleybald op verschillende niveaus, maar het is ook mogelijk om alleen trainingen te volgen.

Het heren 1 team speelt sinds dit seizoen (2022-2023) in de Nevobo competitie en daarnaast spelen er nog vier teams in de Noorderlijke Volleybal Competitie (NVC). Deze vier teams bestaat uit nog een herenteam en maar liefst drie damesteams. De afgelopen jaren is het ledenaantal enorm gegroeid en zijn we altijd blij met nieuwe aanwas.

Meister SV is een gezellige, actieve club wat ook graag een feestje organiseert. In 2020 is de hele vereniging een dag er op uit geweest vanwege het 50 jarige bestaan van de vereniging. Het meedoen aan het Lycurgustoernooi op Ameland en andere toernooien binnen Het Hogeland zijn zeer geliefd. Dit voorjaar willen alle dames een weekend naar Almelo om daar een leuk trainingsweekend te houden.

Ondanks dat het jeugdteam van Meister SV een aantal jaren heeft bestaan, is deze helaas niet meer actief. We hopen dat dit in de toekomst weer opgepakt kan worden bij genoeg interesse!

Mocht u interesse hebben in het (leren) spelen van volleybal bij Meister SV, voelt u zich dan van harte welkom op dinsdagavond in de Scherphornal te Uithuizermeeden.

Meister SV, de gezelligste club van het noorden!